2008. november 19., szerda

Louie, Louie! We gotta go.

Történt egy pár dolog a környék "szinterén" aminek őszintén örülök, és nem is tudom/akarom magamban tartani. Kezdjük azzal, hogy a legjobb fej zenekarok, akiket nagyon bírok mind stúdióba mennek. Szóval lesz pár lemez, ami feldobja majd a vizsgaidőszakot, ez elég jó érzés így előre is.
Najó, nevén nevezem: várom nagyon a Formyfriends, Iszonyat, PFA és Tűréshatár anyagot. Remélem nem volt ez nagy szpojler. (Ha igen bocsi) Én is már nagyon várom ezt (és ez már nem is olyan távlati :-)). ezekről a lemezekről majd tuti olvashatsz a 3. nem váltunkban (bocsi, de ha ez elvileg a zine-hez tartozó blog, akkor csak elfér itt egy kis reklám). a 2.ban azért nem, mert az már szinte teljesen kész. Ha minden jól megy, december 6.án már lehet kapni, a tapolcai bulin.
Mi lesz benne? With Hunt interjú pl. Akkor egy ide vágó videóklip, tőlük:
(alatta folytatódik a post)



Visszatérve az első témára. Jövő pénteken (28.án) lesz egy buli csepelen. Annyira önző vagyok, hogy az egészből annyi érdekel, hogy (remélem nevezhetem így) a 2 legjobb haver-bandánk lép fel velünk, és ez már elég ahhoz hogy nagyon király este legyen. Pedig lesz még 1-2 fasza banda, de én most csak erre tudok koncentrálni. Tök jó érzés. Volt már egy ilyen buli, és nemrég el is fogott a nosztalgia. Nemhiába, a nyár egyik legjobb napja volt. Balaton, kötetlenség, sok sör, lopott vizibiklikkel éjszakai túra, jól fel is idegesítettük a nádasban megbúvó horgászokat, mikor minkettő vizibicajjal beszorultunk, és mindenféle lehetetlen tervet eszeltünk ki a kijutásra. Persze eközben túlkiabálva egymást. Aztán ott aludni a parton, a fűben, páran meg a nyári munkahelyem raktárában, pár leengedett gumimatracon. Sosem voltam ilyen közel ahhoz, hogy kirúgjanak valahonnan. Na mindegy, sok lesz itt a nosztalgia. Szóval remélem a csepeli bulin is lesz valami fasza dolog. A szokásos "jólennehavalakieljátszaná" (de úgysem fogja) és "ilyenhangulatbanteljen" (de úgy sem fog) szám:


Mi lesz akkor, ha elmúlik az érzés
Mi lesz akkor, ha elfogy minden kérdés
Mi lesz akkor, ha nem ég majd a tűz
És nem lesz semmi, ami minket űz?

Mi lesz akkor, ha rádöbbensz, hogy nincs
Mindaz, miben hittél egy álszent kincs
Mi lesz akkor, ha sehova sem vezet
Ha nem fogja már többet kéz a kezet?

Mi lesz akkor, ha nincs innen sehova
Ha nem látod az utat, nincs is már hova
Építenéd újra, de az alap már eltűnt
Szép emlékek, nem értem, mind eltűnt?

Mondd, mondd, hogy van-e élet a hardcorepunkon túl?
Hova mész? Mit csinálsz? Mi lesz belőled?
Mondd?!

Squattolni itthon, de kinek és minek
Az arcok nem érzik, mondd meg ugyan kinek?
Mert nincs már se unity, se család
Csak néhány igaz őszinte barát!


(Iszonyat - Hogyan tovább)

Nincsenek megjegyzések: