2013. június 3., hétfő

Good things never..

Van egy szám, amiről egy ideig azt hittem, arról szól, hogy a jó dolgok sosem tartanak örökké. Aztán már tudom, hogy inkább arról, hogy sosem múlnak el. Fene tudja, lehet, hogy amúgy csak változnak a jó dolgok, de megvannak. Csináltunk a legjobb barátaimmal egy zenekart, azaz csináltunk régebben is, de annak már szinte teljesen vége. Most ez megy, és izgatottan várom majd mik történnek velünk. 6 fő közönséges kedd esti pesti koncertek, atom vidéki buli hétvégék, prosztó próbatermi bulik, általam sokra tartott emberek egy-egy elejtett sora arról, hogy nem is vagyunk rosszak, bulik a kedvenc bandáinkkal, másnapos felvételek, ezek mind ilyen izgalmas dolgok.

Szóval most ezek vagyunk mi:

http://zenfascists.bandcamp.com/
http://zenfascists.bandcamp.com/
http://zenfascists.bandcamp.com/

Itt pedig egy videó a Fake Shakes (kb 5:12-től) sokadik, -egyénként egész klassz- és a Zen első koncertjéről (9:00-től). Van pár számomra tökre érdektelen banda is rajta, akikkel együtt játszottuk. Néhányuk viszont meg marha jó.



Aminek még örülök, hogy bár nem tesz boldoggá Belgium, legalább kétszer látom a CREEM / NUCLEAR SPRING kettőst, akik a legjobban izgatnak kb. mostanság. Pesten azért biztosan ezerszer jobb lesz.

Nincsenek megjegyzések: